Over ons

Over de initiatiefnemers
De Veilig Zakelijk Internetten Academy is een gezamenlijk initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland, gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Deze partijen zetten zich in om samen met publieke en private partners te werken aan een veilig digitaal Nederland. Burgers en bedrijven moeten met vertrouwen gebruik kunnen maken van de digitale snelweg.

De Veilig Zakelijk Internetten Academy is ontworpen en ontwikkeld door MKB Servicedesk, ThreadStone Cybersecurity, ECP, de Haagse Hogeschool en TNO.

Veilig internetten en de Academy

De Veilig Zakelijk Internetten Academy maakt gebruik van de content en de huisstijl van het online platform Veiliginternetten.nl. Ook is de Academy via Veiliginternetten.nl toegankelijk. 

Veilig internetten is een website waar particulieren en ondernemers tips, tricks en praktische stap voor stap uitleg kunnen vinden over wat zij kunnen doen en laten om veilig te internetten. Deze site is bedoeld voor iedereen met vragen over veilig gebruik van internet.

Veiliginternetten.nl is een gezamenlijk initiatief van het ministerie van Economische Zaken, het ministerie van Veiligheid en Justitie / Nationaal Cybersecurity Centrum, ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en het bedrijfsleven.

Veilig Zakelijk Internetten. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de voorwaarden en de privacyverklaring

1
0