De Veilig Zakelijk Internetten Academy

Zit jouw digitale voordeur op slot?

Hackers, online afpersing of cybercrime. Het lijkt ver van ons bed, maar dagelijks worden er ondernemers in het MKB gehackt. Van ZZP'ers tot grote bedrijven en geen branche blijft buiten schot. Het is dus slechts een kwestie van tijd voordat een cybercrimineel bij jou aan de virtuele poort rammelt.

De Veilig Zakelijk Internetten Academy helpt je om te bepalen waar jij aandacht aan moet besteden om veilig online zaken te kunnen doen. Om je een zo goed mogelijk advies te kunnen geven vragen we je per onderdeel een korte vragenlijst te beantwoorden. 

Heb je al een account?
Log dan eerst in.
Inloggen

Registreren

We willen je vragen je voor deze Academy te registreren. Onder andere voor de Cyber Risico Scan die we je kosteloos kunnen aanbieden hebben we onderstaande gegevens nodig. We zullen je gegevens met zorg behandelen en deze uiteraard niet voor commerciële doeleinden gebruiken. Door een account aan te maken geef je toestemming om je gegevens voor kwaliteitsdoeleinden en statistisch onderzoek te laten verwerken door MKB-Nederland. Succes met de Academy! We helpen je graag om veilig online zaken te doen.

Vul je bedrijfsnaam in, we zoeken je gegevens dan op bij de Kamer van Koophandel.

 
1
0